H4 Lease: voor de elektrificatie van elk bedrijfswagenpark

Duurzaamheid wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Hierbij vormt het wagenpark uiteraard een belangrijke factor.
Op dit moment zetten veel automerken in op zuinige hybride- en elektrische modellen. Tegelijkertijd wordt de laadinfrastructuur in Nederland continu verbeterd.

H4 Lease helpt bij verduurzaming wagenpark

H4 Lease draagt bij aan de elektrificatie van het Nederlandse wagenpark door middel van een ruim aanbod aan elektrische voertuigen voor de zakelijke markt. Daarnaast wilt H4 Lease het aantal gereden kilometers reduceren door samen met de klant kritisch te kijken naar het gebruik van het gehele wagenpark. Minder rijden wordt beloond!

H4 Lease en emovia

Binnen emovia is H4 actief geweest op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe  leasevormen voor e-deelauto's. Zo heeft H4 als eerste een flexibel leaseproduct ontwikkeld op kilometerbasis. Een andere partner van emovia, LochemEnergie/Elektrip, heeft dat product getest en is het gaan gebruiken voor haar vervoersservice E-TRIP: een elektrische deelauto inclusief chauffeur.
Ook heeft H4 als eerste in de markt een leaseproduct ontwikkeld voor tweedehandse elektrische voertuigen. Opnieuw is hier nauw samengewerkt met LochemEnergie/Elektrip. Uiteindelijk heeft Elektrip een tweedehands Renault ZOE 40kW in gebruik genomen.
Gezamenlijk hebben H4 en emovia bedrijven in de regio geadviseerd, na gedegen onderzoek, over duurzame mobiliteitsoplossingen.
Daarnaast is H4 enthousiast aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een platform voor het autodelen met vrijwillige chauffeurs. De pilot werd gehouden in Olst-Wijhe.

Meer weten over deze enthousiaste leasemaatschappij met hart voor duurzaamheid? Klik hier.

Contact

Hoofdkantoor H4 Lease
Finsestraat 1
7418 AN Deventer
T 0570 200 999
E info@h4.nl