Etalian electric scooters: stijlvol van A naar B

Snel en stil van A naar B , op een comfortabele, elegante én milieuvriendelijk manier. Dankzij het  hippe retro uiterlijk van de Etalian scooter ben je - ondanks de stilte - een opvallende verschijning in het verkeer.

Welke kies jij?

De scooter van Etalian is verkrijgbaar in 9 trendy kleuren: White Shine, Grey Metallic, Matt Black, Retro Blue Shine, Black Shine, Army Green, Mint Green, Bright Yellow en Red Shine. Sinds kort zijn er ook combinaties van deze kleuren mogelijk!
Daarbij is de Etalian helemaal naar je persoonlijke wensen te stylen met accessoires zoals een windscherm, bagagerek, top-koffer of zadelkleur.

Standaard zijn de scooters uitgerust met een Ah lithium-batterij, goed voor gemiddeld 40 km. En het overwegen zeker waard: een snellader, een extra batterij of een batterij van 32 Ah en/of een telefoonstandaard. Alles voor comfort en gemak!
 

Etalian en emovia

Tijdens alle Elektric Experiences van emovia waren onze Deventer vrienden van Etalian erbij! Want zeker in de stad, maar ook voor niet al te lange woon-werkafstanden, is een elektrische scooter een fantastisch miieuvriendelijk vervoersmiddel. De hippe vintage look van de Etalian is een leuke plus.

Etalian samen met emovia tijdens Cleantech Tomorrow op vliegveld Teuge

Meer zien en lezen over de Etalian scooters? Klik hier.

Contact

T 06 50238060
T 06 15906465
of via het contactformulier op www.etalian.nl